Mieszadło K – sekret doskonałych efektów mieszania. Umożliwi przygotowanie ciast np. biszkoptowego, piaskowego lub makaronowego, ciasteczek, cukierków, różnego rodzaju nadzień i farszów, puree oraz wielu innych dań.
Trzepaczka – niezrównana w ubijaniu śmietany i przygotowywaniu bezy, sufletów, ciast, sosów czy majonezów. Napowietrza masy, nadając im lekkiej i puszystej konsystencji. Ubija równomiernie, niezależnie od ilości składników.
Hak do ciasta – szybko i skutecznie zagniata ciasto, np. na domowy makaron, pizzę, pieczywa czy pączki. Nowy kształt trzepaczki i spiralnego haka zapewniają perfekcyjne rezultaty i zapobiegają nadmiernemu narastaniu ciasta podczas zagniatania.
Jako partnerzy możemy otrzymać prowizję za dokonanie zakupów z naszych linków. Dzięki temu jesteśmy w stanie utrzymać działanie naszego portalu.
Okazje oraz ich atrakcyjność zależą tylko i wyłącznie od naszych użytkowników.
Taki robot z hakiem do ciasta to jest po prostu coś pięknego, mam trochę inny model Kenwood ale nie wyobrażam sobie np. wyrabiać ciasto na pizze ręcznie.
Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz serwis internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityki Prywatności
Taki robot z hakiem do ciasta to jest po prostu coś pięknego, mam trochę inny model Kenwood ale nie wyobrażam sobie np. wyrabiać ciasto na pizze ręcznie.