Włoska Jakość Premium Mąka Caputo Pizzeria to wybór profesjonalnych pizzaiolo na całym świecie. Wyprodukowana przez uznaną włoską firmę Caputo, której jesteśmy wyłącznym dystrybutorem w Polsce. Gwarantujemy autentyczność i najwyższą jakość produktu.
Perfekcyjna do Wypieku Pizzy Mąka o zawartości białka 12,5% i sile mąki W=260/270 oraz stosunku P/L = 0,50/0,60. Idealna do przygotowania tradycyjnej pizzy neapolitańskiej, focacci, calzone czy innych włoskich wypieków. Zapewnia elastyczne i lekkie ciasto, które wyrasta na doskonale chrupiący placek.
Jako partnerzy możemy otrzymać prowizję za dokonanie zakupów z naszych linków. Dzięki temu jesteśmy w stanie utrzymać działanie naszego portalu.
Okazje oraz ich atrakcyjność zależą tylko i wyłącznie od naszych użytkowników.
Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz serwis internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityki Prywatności