Od 3 do 5 razy szybsze pieczenie w porównaniu z tradycyjnymi piekarnikami
Pojemność: 12 l, z zamontowanym pierścieniem: 17 l (12l + 5l)
Beztłuszczowe gotowanie
Równomierne pieczenie (termoobieg)
Intuicyjna regulacja temperatury (65-250°C) i czasu pracy (0-60 min)
Misa z hartowanego szkła z funkcją autoczyszczenia
Niskie zużycie energii elektrycznej
Wygodny uchwyt do przenoszenia, który pełni również funkcję włącznika
Wymiary kombiwaru z pierścieniem: 40 x33 x 40cm (długość x szerokość x wysokość)
Kompaktowe urządzenie wielofunkcyjne, które piecze, grilluje, opieka, gotuje, gotuje na parze, odmraża i podgrzewa. Dzięki zastosowaniu halogenów piecze o kilka razy szybciej w porównaniu do tradycyjnego piekarnika.
Polecane temperatury i czas gotowania:
Kurczak - 30-40min, 180-200 stopni C
Ryba - 15-20min, 130-150 stopni C
Wieprzowina - 15-20min, 180-200 stopni C
Ciasto - 10-12min, 140-160 stopni C
Homar - 12-15min, 140-160 stopni C
Krewetki - 10-12min, 150-180 stopni C
Krab - 10-13min, 140-160 stopni C
Kiełbasa - 10-13min, 120-150 stopni C
Orzechy - 10-15min, 140-160 stopni C
Ziemniaki - 30-40min, 180-200 stopni C
Grzanki, pieczony chleb - 8-10min, 120-140 stopni C
Dolny i górny ruszt umożliwia ułożenie 2 warst jedzenia
Jako partnerzy możemy otrzymać prowizję za dokonanie zakupów z naszych linków. Dzięki temu jesteśmy w stanie utrzymać działanie naszego portalu.
Okazje oraz ich atrakcyjność zależą tylko i wyłącznie od naszych użytkowników.
Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz serwis internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityki Prywatności
StudentIB :
do gotowania najwidoczniej xD
DO CZEGO TO JEST XDDD