Akcesoria do pieczenia: Wałek ze stali nierdzewnej jest idealnym w czasie pieczenia pomocnikiem do rozwałkowania ciasta – niezależnie czy będzie to ciasto do ciasteczek, makaronu czy pizzy, czy też masa cukrowa.
Do grubego i cienkiego ciasta: Ze względu na ciągłą metalową oś wewnątrz wałka, zarówno grube jak i cienkie ciasto nie stanowi problemu. Ciasto kruche i ciasto na pizzę będą miały taką grubość, jaką zechcesz.
Wszystko pod kontrolą: Uchwyty wałka do makaronu wykonane są z drewna. Dzięki temu chwyt jest przyjemny i pewny, co pozwala wywierać stabilny i równomierny nacisk.
Nieprzywierająca powierzchnia: Do gładkiej powierzchni wałka ze stali nierdzewnej nie przywiera nawet klejące się ciasto. W ten sposób ciasto jest jeszcze łatwiejsze do formowania podczas wałkowania. Również czyszczenie jest łatwiejsze.
Czyszczenie: Aby zapewnić długotrwałą radość z produktu, nie należy wkładać wałka do ciasta do zmywarki. Wałek można łatwo umyć ręcznie.
Jako partnerzy możemy otrzymać prowizję za dokonanie zakupów z naszych linków. Dzięki temu jesteśmy w stanie utrzymać działanie naszego portalu.
Okazje oraz ich atrakcyjność zależą tylko i wyłącznie od naszych użytkowników.
Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz serwis internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityki Prywatności
dużo lepsze dla samego ciasta są wałki drewniane chyba że taki metalowy ma temperature pokojową