pizza w stylu neapolitańskim: ciesz się prawdziwą pizzą neapolitańską w domu, miękką i chrupiącą jak prosto z pieca drzewnego
doskonałe pieczenie: sekret dobrej pizzy leży w szybkim pieczeniu w bardzo wysokiej temperaturze; 400°C i ogniotrwały kamień zapewniają idealny efekt
kamień ogniotrwały: z materiału odpornego na wysoką temperaturę, gwarantuje szybkie, stałe i równomierne pieczenie, idealne do upieczenia pachnącej pizzy w kilka minut
gotowa w mgnieniu oka: w ciągu zaledwie 4 minut smaczna pizza jest na stole; idealny również do pizzy mrożonej, gotowej w zaledwie 2-3 minut
5 stopni pieczenia: regulowany termostat pozwala na pieczenie słonych przekąsek i pierożków panzerotti, tostów lub podgrzewanie potraw przed serwowaniem
Jako partnerzy możemy otrzymać prowizję za dokonanie zakupów z naszych linków. Dzięki temu jesteśmy w stanie utrzymać działanie naszego portalu.
Okazje oraz ich atrakcyjność zależą tylko i wyłącznie od naszych użytkowników.
Przeglądając naszą stronę internetową bez zmian w swojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Dzięki temu nasz serwis internetowy może być maksymalnie bezpieczny i wygodny. Dowiedz się więcej o tym, jak używamy plików cookies z Polityki Prywatności